Wednesday, December 30, 2009

AlmariAdel - New Year Giveaway

Sebelum menutup tirai 2009 mama nak join AlmariAdel-New Year Giveaway. Rasa dah lama tak wat entry pasal contest atau giveaway. Rindu lak nak masuk benda nie semua...bukan apa hujung tahun2 nie mama sibuk skit...Well pada nak join giveaway nie leh tegnok syaarat kata bawah atau terus jer terjah blog MummyAdel


Syarat² nya sOnang je :-
1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist u'ols
2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar
3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!!
4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry ni
5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!!
Pemenang akan dipilih melalui cabutan
yang akan dilakukan oleh DaddyAdel
& nama² pemenang akan diumumkan
selewat²nya pada 24.1.2010...

So senang jer kan...so jangan buang masa jom join givewawy nie....

2 comments:

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...