Saturday, October 3, 2009

@ Baby in Gown Contest @

Hai semua, EN3 nie di buat semata2 nak join contest Mamaalieya....Kali nie saye nak join contest anjuran Mamaalieya Plak. Macam best jer contest nie..Lagipun hadiah dia best gak...leh la wat hiasan kat dlm umah nanti...sejak Join Blog nie, semagat join contest makin teruja...tgk plak contest tu dapat sambutan hangat..
ok kali nie saye pertaruhkan nasib pic nie.walaupun pic nie dah dimasukkan di dalam en3 sebelum nie...tapi semangat nak join contest nie berkobar2 so saye pilih pic yang nie untuk contest nie.... Pic nie saye ambil masa nak g shopping raya.... so Mamaalieya, tgk la betul2 tau..mana tahu si cilik saye nie jadi pilihan

Name : Nur Qaireen Aneesa Binti Rosparini
D.O.B : 05 December 2008
Ok sekarang kita tgk syarat2 penyertaan.....sangat simple.sesiapa pun leh join dengan syarat baca and follow segala syarat2 kat bawah nie.....
@ BABY IN GOWN CONTEST @

Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers.Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..( Sempena Mamaalieya Besday ) - DONE

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda.. - DONE

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini - DONE

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby.. - DONE

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja.. - DONE

Hadiah

Hadiah Pertama
Topi tiga serangkai yang dijalin dengan dandanan amat sesuai untuk hiasan dinding. Didatangkan secara berpasangan atau serangkai sahaja, mampu untuk mengindahkan suasana rumah anda





Hadiah Kedua

Bekas kecil yang comel ini sesuai untuk menyimpan barang kemas anda seperti kerongsang, gelang, rantai dan sebagainya.......

Hadiah Ketiga


Direka dan dianyam khas untuk hiasan kereta khususnya kereta yang dipandu oleh gadis atau wanita secomel anda!



p/s :- Hadianya xler seberapa mahal mana pun...coz xda sponsor....hiii...sebarang pertayaan korang tinggalkan comment kat link nie yer Mamaalieya...


SO...tunggu apa lagi kawan2 jom meriahkan contest mamaalieya kita nie... Rugi tau kalu tak join.

.....Salam Sayang....

1 comment:

  1. thanks yer..sb sudi jonis contest kita...gud luck...

    ReplyDelete

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...