Friday, November 13, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

~ Sticky Mode..sila skroll down untuk entri terkini... ~




Tajuk : MY FUNNIEST BABY CONTEST

BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre

Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker
Sponsor dari Moms&babyshop


Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda -OK



- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - OK


- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - OK


- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. - OK


- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor
(no link back will be disqualified) - OK


Sponser 1 : Babyumishop
(http://www.babyumishop.blogspot.com/)


Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre
(http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)


Sponser 3 : Moms&babyshop
(http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - OK



- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes. - OK

- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.


Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.


Selamat Bercontest..




So...contest lagi...anyway makin seronok plak join contest anjuran para blogger disamping hadiah dapat tambah kenalan lagi...well, kali nie plak mama nak join contest anjuran Uimidanish. Mama rasa PiC nie agak lucu..tgk la gaya mimik muka yang Aneesa buat....sangat comel dan lucu...hope tis PIC dapat menambat hati juri....Amin.



Nama : Nur Qaireen Aneesa
Umur : 10 bulan +++
Ok sekarang kita intai apa yang terdapat didalam blog2 sponsor untuk Umidanish...
Blog Babyumishop merupakan blog online store yang ada menawarkan segala keperluan untuk para ibu dan anak2 seperti Cloth Diaper yang menarik yang merangkumi 15 jenis warna yang comel, Diaper Stacker , Skim Kutu Cloth Diaper, Pakej Cloth Diaper, Tupperware, Set Herba Ibu Bersalin, Bio Aura Water Filter, Minuman Herba, untuk maklumat lanjut,klik di sini. Selain itu anda juga boleh terus mengunjungi Office Umidanish di Bandar Tasek Selatan, Semarak ataupun di Gombak.

http://www.hidupharmoni.blogspot.com/ Boutique & Beuty Centre menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak yang sangat cantik, terbaik serta selesa dan design yang menarik dari butik dengan harga yang berpatutan. selain itu, juga terdapat barangan penjagaan kesihatan melalui produk yang berkualiti tinggi. Untuk malumat lanjut sila klik di sini.

Blog Moms&babyshop juga menawarkan segala keperluan untuk para ibu dan anak2 seperti Cloth Diaper, selain itu Blog Moms&babyshop juga merupakan pengedar kepada produk pelangsingan badan, Jus Matte 5.

8 comments:

  1. Hii, terjah sni.. cutenyer dia.. boleh tak bg sekeping je gambar dia yg bawah tu je.. xperlu combine kan, yg bawah tu da cutes..wokehh goodluck ;)

    ReplyDelete
  2. Hakhakhak...cumei!!! ni mesti aneesa tgh main sembur2 ayaq liuq kan..hihihi..

    Gud luck aneesa!!!=D

    ReplyDelete
  3. Thanks ye mama zara, hahaha.....memang pun...tengah ryna dok tangkap gambar dia..bleh plak dia wat sembur macam tu...tu yang dapat snap pic dia...kebetulan plak ada contest nie...so cuba nasib la...

    ReplyDelete
  4. Salam..

    Hikhikhik..memang comeyyy la..chayok..chayok.. Good Luck Yehh!!!

    ReplyDelete
  5. Isk comeynya wat mulut cam gitu..bestnya ada baby..heheh

    www.kizgarden.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...