Thursday, November 19, 2009

Aneesa ada kawan Baru....

Hari nie memang ada mood nak update en3 kat blog....dengan mood ceria pagi..kebetulan hari nie tak busy...so ada la masa nak upload pic kat blog kesayangan ku ini.... Kali nie nak cerita pasal kawan2 baru anesa...

yang nie Kura2..mama beli kat tesco extra taman midah..actually, Kura2 nie abah aneesa yang berkenan sangat2, lagipun murah jer RM 6.00. Lagipun dah lama tak beli something kat aneesa...mama pun setuju la belikan mainan baru kat dia... Aneesa seronok sanagat dapat mainan baru...so layan pic dia...mama tak sempat snap banyak PIC Aneesa ngan kura...sebab kura2 dah pecah Aneesa buat... Gmbr dia x sempat snap lagi...nanti la mama snap dan upload bagaimana rupa kura2 yang dah pecah tu... Aneesa...Aneesa.... x sampai seminggu mama ngan abah beli Aneesa dah kasi terlerai....


So bila kura2 dah pecah....mama sedih sangat..aneesa dah tak ada kawan dah...nak wat macam mana dah ajal kura2 tu...so masa balik kampung kat perlis tu...mama ngan keluarga MIL jalan2 ke paadang besar....jalana2 punya jalan mama nampak something menarik nak bagi aneesa main... tara tu la yang kat dalam gambar..yang nie kompen tak pecah lagi... mama jumpa ulat besar yang colourfull... cantik sangat....cute plak...Harga dia murah jer RM 20.00.....habis tawar dah tu..... hARAP ANEESA JAGA BAIK2 TAU.....



5 comments:

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...