Sunday, January 31, 2010

"MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby with Blanket Contest"


Dah lama tak join contest..so nie 1st contest untuk tahun 2010. So kali nie saya nak join contest anjuran
"MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby with Blanket Contest" Hope ada rezeki buat si Comel ku Nur Qaireen  Aneesa. S, tak nak buang masa lagi kita intai apa syarat2nya...or saper nak join klik sini...
 
This time it's brought to you by MOBS & Kedai Gambar Kami

Here's the simple rules...
1. Be a follower of MOBS & Kedai Gambar Kami
2. Add both blogs to your blogroll list MOBS & Kedai Gambar Kami
3. Blog about this contest with the title
"MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby with Blanket Contest"
4. Choose a pic of your baby (0-3yrs) with the above theme ... with blanket la ... hehehe. Don't forget to add Baby Name, Age at picture and Current age and tell us a bit about your baby.
NEW NOTE : Contest Picture should not more than 1 year ago.. ok?
5. Add the contest banner to your blog sidebar with link back to this contest.
http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2010/01/mobs-kedai-gambar-kami-cutest-baby-with.html
6. Leave your blog link entry + email here :)
7. That's it... simple right??


Now... the best part...

MAIN PRIZES
RM40 voucher from Kedai Gambar Kami x 3 winners

Consolation PRIZES
RM20 voucher from Kedai Gambar Kami x 5 winners

... that's 8 winners in total.
So join now ok?

Contest Deadline : 2nd of Feb 2010



NAME: NUR QAIREEN ANEESA BINTI ROSPARINI
AGE AT PIC : 6 MONTH++++
CURRENT AGE  : 1 YEAR 2 MONTH

Sicomel yang periang dan sangat nakal...suka memanjat...pantang nampak sofa atau meja sure dia nak panjat...kalu grill pintu tu dah macam tempat permainan dia jer...dah tak larat nak larang..so just take careand tgk jer la apa dia nak wat asalkan dia tak sakitkan diri dia...


2 comments:

  1. cutenyerrr Aneesa..
    Gd Luck yer Riena.. :)

    ReplyDelete
  2. good luck :)

    catlina of
    KedaiGambarKami

    ReplyDelete

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...