Wednesday, January 13, 2010

Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran www.azizwan.com“



 **STICKY MODE ENTRY**
*******Untuk entry terbaru just scroll down kebawah*******


Hari nie aku nak kongsi ngan korang satu lagi contest anjuran www.azizwan.com. Saya nak ajak sesiapa yang berminat, Jom sertai Contest Lekat & Menang yang dianjurkan di www.azizwan.com. Saya tahu contest ni dari blog MoMMy Qastalani masa saya Blogwalking.
So baca syarat2 contest nie sangat menarik...mana tahu ada rezeki...


So pada yang berminat boleh baca syarat2 kat bawah nie...



Syarat-syarat Penyertaan : -

- Syarat utama - Blog korang mestilah berusia sekurang-kurangnya 2 minggu atau lebih


- Buat satu post dengan tajuk “Penyertaan Contest Lekat & Menang anjuran  www.azizwan.com
- Letakkan gambar duit kat atas ni dekat entry korang
- Dekat Entry korang, takperlu tulis panjang2,  just tuliskan “Jom sertai Contest Lekat & Menang yang dianjurkan di www.azizwan.com (link’kan ke entri ini)”
- Entry mesti “sticky post” selama 48 jam atau lebih ...Kalau kurang automatik reject.
- Then, korang copy & paste ayat nie kat entry korang.....: “Saya tahu contest ni dari blog Riena @ MamaAneesa – Bagi link blog tuh sekali.

Contest nie tamat pada 13. Janurai 2010 tepat jam 11.59pm....

Hadiah plak adalah wang tunai bernilai RM50 untuk 1 pemenang dan RM30 untuk referrer kepada pemenang. Pemenang akan dipilih berdarsar cabuan bertuah , anything nanti pihak penganjur ifo kemudian...so tgu jer la...Ermmm menarik kan......


So apa lagi...rasanya still ada masa lagi........Have a nice day..... :)



4 comments:

  1. uiks..camne pemenang tuh dipilih? random je ker?

    ReplyDelete
  2. salam..

    thanks yer sbb join contest ni..

    ReplyDelete
  3. Azizwan... thanks sebab sudi jegah entry nie

    ReplyDelete

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...