Wednesday, January 27, 2010

♥♥♥Taman Tasik Sri Permaisuri♥♥♥


Salam semua....so kali ni riena nak update pasal last 2 week xtvt.....so disebabkan masa yang agak suntuk...baru hari nie riena berkesempatan upload gambar Aneesa main2 kat playground taman tasik Sri Permaisuri. Untuk Gambar Taman Sri Cahaya...lagi  2 3 hari riena uploadkan...so kali nie kita intai apa gelagat Aneesa main main kat sini..... Jom LayAn♥♥♥
 

Ok Aneesa dah letih...so kita orang pun balik, agaknya dah penat main kot....riena ada rakam video aksi ceria dia..tapi besar sangat nak upload....so tak dapat la nak kongsi ngan kawan2 semua....mungkin lain kali riena cuba upload lagi......kali nie riena tak dapat nak capture banyak gambar Aneesa....dia tak duduk diam....berlari sana sini....cuma nie jer yang Pic cantik..... So thanks sebab sudi tengokk......♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

5 comments:

Thanks for this Comments....Have A Nice Day To All Of You.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...